Connect with us

GÜNDEM

65 saat sonra gelen mucize! 3 yaşındaki Elif enkazdan sağ kurtarıldı

Son Guncelleme:

Merkez üssü Ege Denizi’nin Seferihisar açıkları olan 6,6 büyüklüğündeki deprem sonrası yıkılan binalardaki arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. 65’nci saatte 3 yaşındaki Elif Perinçek enkazdan sağ kurtarıldı.

İzmir Seferihisar açıklarında meydana gelen 6,6 büykülüğündeki depremin ardından kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Dördüncü günde zamana karşı büyük bir yarış var.  Depremin ardından başlatılan kurtarma çalışmalarında 65’inci saatte yeni bir mucize yaşandı.

Bayraklı ilçesinde yıkılan Doğanlar apartmanının enkazından 3 yaşındaki Elif Perinçek yaralı çıkarıldı. İlk müdahalesi UMKE ekiplerince yapılan Elif bebek, alkışlar eşliğinde ambulansa konularak hastaneye kaldırıldı.

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Allah’ım sana binlerce kez şükürler olsun. Doğanlar Apartmanı’ndan Elif yavrumuzu da canlı olarak çıkardık.” ifadelerini kullandı.

Kopyalamayı desteklemiyor...